Azzal a céllal jött létre gazdasági társaságunk, hogy az Önök környezetében kiemelkedő színvonalú tűzvédelmi, munkavédelmi  szolgáltatás nyújtásával kibővítse az e kategóriákba tartozó termékek és szolgáltatások körét. Cégünk elsődleges szempontjának tartja, hogy partnerei  az európai unió által jóváhagyott termékekhez és szolgáltatásokhoz jussanak, természetesen a lehető legkedvezőbb lehetőségek kihasználásával. Választékunkban hazai és külföldi termékek, folyamatosan bővülő termékköre található meg. Ennek érdekében szoros és közvetlen kapcsolatokat tartunk fenn a gyártókkal és a tevékenységünkhöz kapcsolódó vállalkozásokkal, amelyek révén elértük, hogy az általunk forgalmazott termékekhez és a vállalt szolgáltatásokhoz a legkedvezőbb áron és minőségben juthassanak hozzá ügyfeleink.

A jelenlegi és a leendő ügyfeleink teljes körű kiszolgálása érdekében, azok megelégedésére szinte az ország egész területén mozgó szervizjárművekkel biztosítjuk szolgáltatásainkat. Eredményességünket szakmailag felkészült, gyakorlott szakembergárda megbízhatósága, közvetlensége és rugalmassága garantálja. Az eddigi tevékenységünk során közel 3000 ügyféllel állunk üzleti kapcsolatban. Kérem, tekintse meg a referencia listánkat. Az általunk végzett munkáért jótállunk, mindenkor az érvényben lévő jogszabályoknak, szabványonak, előírásoknak megfelelően járunk el - természetesen ügyfeleink érdekeit messzemenően szem előtt tartva.

Több mint 35 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk - forduljon bizalommal hozzánk! Legyen kérdése vagy igénye a tűzvédelem, a munkavédelem területein, mi készséggel állunk rendelkezésére!

Referenciáink a teljesség igénye nélkül:

 

“Minőséggel a tűzvédelemben!”

Cégünk fontosabb adatai:
Adószámunk:
10404670-2-15
Bankszámla számunk:
Szabolcs TKSZ : 68800109-10000520-00000000
Cégbírósági bejegyzésünk dátuma:
1990. szeptember 18.-án,
Cégbírósági bejegyzésünk száma:
C60406/90/4/I.