Vállalkozásunk az alábbi szolgáltatásokat nyújtja

 

Technológiai képzettségünk és felkészültségünk: A Tüszi Kft. valamennyi – tűzoltó készülék és tűzoltó vízforrás karbantartásával, és javításával, illetve egyéb tűzvédelmi, munkavédelmi tevékenységgel foglalkozó – munkatársa rendelkezik a rendeletben meghatározott szakvizsgákkal és az előírt képzésekkel.

Rugalmasság: termékeinket partnereink részére mennyiségi megkötés nélkül, díjmentesen kiszálltjuk, igény szerint elrendezzük és felszereljük. Megrendeléseiket – Nyíregyháza és 20 km-es körzetében – 24 órán belül teljesítjük, ill. sürgős esetben a délelőtt 10 óráig beérkezett igényüket, még aznap leszállítjuk!

Reklamációkezelés: minden reklamációt igyekszünk azonnal megoldani és a megrendelés időközbeni megváltozásából eredő problémákat lehetőség szerint azonnal orvosoljuk.

Kedvező kondíciók: szerződött partnereink részére hosszú fizetési határidőt és mennyiségi vásárlás esetén további kedveményeket biztosítunk.

Szakmai segítség: szívesen nyújtunk szakmai segítséget vásárlóinknak, munkatársaink készségesen állnak partnereink rendelkezésére.

Minőségi garancia: minőségi garanciát vállalunk az általunk forgalmazott termékekre, az esetleges hibás árukat 24 órán belül kicseréljük.

Veszélyes hulladéknak minősülő készülékeket és felszerelések selejtezését, visszaszállítását, megsemmisítését vállaljuk mindannyiunk és környezetünk érdekeit szolgálva.

Áruválasztékunk folyamatos bővülése és szolgáltatásunk színvonala garancia a partnereinkkel való hosszú távú, előnyös együttműködésünkre, mely nem nélkülözheti a kölcsönös tiszteletet és bizalmat sem.

Meggyőződésünk, hogy a folyamatos kommunikáció, tanácsadás és adatszolgáltatás mindkettőnk számára csak sikeres, gyümölcsöző üzleti kapcsolatot eredményezhet!