Termékeink

 

A Tüszi Kft. a Magyarországon forgalomban lévő  tűzoltó készüléktípusok nagy részére javítási technológiai leírásával rendelkezik, azok teljes körű karbantartását vállalja.

Reméljük, hogy a weboldalunk segítségével könnyen kiválaszthatja a szükséges termékeket. Árbevételünk az elmúlt években folyamatosan nőtt, mely nem csak annak köszönhető, hogy ügyfeleink száma fokozatosan emelkedik, hanem a már meglévő partnereink gyors, pontos, szakszerű kiszolgálásának és elégedettségének is.

Üzleti filozófiánk alapeleme, hogy a mennyiségi teljesítés mellett kiemelt jelentőséget tulajdonítunk a minőségnek, ügyfeleink rugalmas, lehetőség szerint teljes körű kiszolgálásának.

Különösen fontosnak tartjuk a kiszállítások során, hogy vevőink elvárásainak mindenben magas szinten megfeleljünk, ezért igény szerint a megrendelt termékeket felszereljük, elrendezzük, költséghelyek szerint szállítjuk, szállítózzuk és számlázzuk. Nagyon fontos, hogy Ön kedves vásárló elégedett legyen, ezért kérjük észrevételeit, építő kritikáit juttassa el hozzánk az info@tuszi.hu címre, illetve hívja irodánkat a +36 (42) 342-826-os telefonszámon.

Válasszon kategóriát:

Tűzvédelem img
TOVÁBB
Munkavédelem img
TOVÁBB
Biztonságtechnika img
TOVÁBB
Vissza